Poročna fotografija

Poroka je eden najlepših življenjskih dogodkov tako za mladoporočenca kot tudi za zbrane svate. Da spomini nanj za vedno ostanejo čim bolj sveži, vam omogočamo fotografiranje celotnega poteka poročne dne (odhod od doma, civilna in cerkvena poroka, svatba …). Mladoporočenca tekom poročnega dne tudi dodatno fotografiramo v izbranem naravnem okolju, npr. na Brdu pri Kranju,  v Arboretumu Volčji Potok, …  Izdelamo vam tudi poročni album, ki si ga predhodno izberete v naši poslovalnici.  Pripravili smo nekaj paketov, za katere se lahko odločite glede na vaše želje, seveda pa je možen tudi povsem individualen dogovor.

MALI PAKET 70
Paket vsebuje fotografiranje civilne ali cerkvene poroke in fotografiranje v naravi, ter izdelavo albuma s cca. 70 fotografijami formata 15×22 cm, od tega nekaj črnobelih oz. toniranih fotografij, odvisno od barve strani v izbranem albumu. Paket vsebuje tudi zgoščenko z video projekcijo fotografij, ki so v albumu.
Cena paketa: 400 EUR + album po izbiri

MALI PAKET 60
Paket vsebuje fotografiranje civilne ali cerkvene poroke in fotografiranje v naravi, ter izdelavo albuma s cca. 60 fotografijami formata 17×25 cm, od tega nekaj črnobelih oz. toniranih fotografij, odvisno od barve strani v izbranem albumu. Paket vsebuje tudi zgoščenko z video projekcijo fotografij, ki so v albumu.
Cena paketa: 400 EUR + album po izbiri

KLASIČNI PAKET
Paket je primeren za pare, ki se poročijo civilno in cerkveno, vključuje pa tudi fotografiranje v naravi, ter izdelavo albuma s cca. 100 fotografijami formata 17×25 cm, od tega nekaj črnobelih oz. toniranih fotografij, odvisno od barve strani v izbranem albumu. Paket vsebuje tudi zgoščenko z video projekcijo fotografij, ki so v albumu.
Cena paketa: 550 EUR + album po izbiri

PAKET PRESTIGE
Paket je primeren za pare, ki si želijo nekaj več. Vsebuje fotografiranje civilne in cerkvene poroke, ter fotografiranje v naravi. Album je opremljen individualno, vsebuje približno 180 fotografij različnih, tudi nestandardnih dimenzij vse do formata 20×30 cm, kar daje albumu posebno razgibanost. Nekaj fotografij je črnobelih oz. toniranih glede na barvo strani v izbranem albumu. Paket vsebuje tudi zgoščenko z video projekcijo fotografij, ki so v albumu.
Cena paketa: 700 EUR + album po izbiri

FOTOGRAFIRANJE POROČNE ZABAVE
Paket je namenjen parom, ki si želijo celodnevno fotografiranje dogodkov od odhoda od doma do razreza poročne torte in je na voljo kot dodatek ostalim paketom. Vsebina albuma je enaka kot pri izbranem paketu, dodatno pa vam izdelamo album z 200 fotografijami formata 10×15 z zabave, ter zgoščenko z vsemi fotografijami z zabave.
Cena paketa: 280 EUR

V ceno vseh paketov je vračunan tudi prevoz do 100 km, cena dodatnega prevoza pa je 0,40 EUR/km.

DODATNE STORITVE
zgoščenka z vsemi fotografijami: 60 EUR
zloženka s 6 fotografijami 13×18 cm: 10,50 EUR
zahvalna kartica 10×15: 3,00 EUR
fotografija za zahvalno kartico 10×15, 12×12 ali 13×18 cm: 2,00 EUR

 

Galerija poročnih fotografij