Foto darila

VSE IZDELKE LAHKO NAROČITE TUDI PREKO PROGRAMA E-FOTOLAB, KJER LAHKO TUDI SAMI OBLIKUJETE POSTAVITEV FOTOGRAFIJ.

Foto lonček

 

Zakaj ne bi za vsakodnevno razvajanje ob kavici, kakavu ali čaju imeli svojega lastnega lončka z želeno fotografijo? Lahko pa z njim razveselite svoje najbližje. Lončke z višino 9,5 cm in premerom 8,5 cm imamo na voljo v naši poslovalnici. Pakirani so v kartonski škatlici.

Barvni foto lonček

Zakaj ne bi za vsakodnevno razvajanje ob kavici, kakavu ali čaju imeli svojega lastnega lončka z želeno fotografijo? Lahko pa z njim razveselite svoje najbližje. Lončke z višino 9,5 cm in premerom 8,5 cm imamo na voljo v naši poslovalnici. Pakirani so v kartonski škatlici. Barve: rumena, oranžna, rdeča, roza, svetlo modra, kraljevsko modra, temno modra, zelena in črna.

Majica

 

Potisk majice z izbrano fotografijo je vsekakor lično darilo za vsakogar. Majice s kratkimi rokavi so na voljo pri nas v trgovini in so izdelane iz 100 % bombaža. Izbirate lahko med velikostmi S, M, L, XL, XXL ter otroškimi majicami 104 cm, 116 cm, 128 cm, 140 cm. Največja dimenzija barvne ali črnobele fotografije, ki jo želite natisniti je A4 format.

Podloga za miško

 

Da bodo vaše računalniške urice še bolj zanimive, si lahko omislite podlogo za miško z aplikacijo želene fotografije. Podloga za miško, ki jo iz penaste gume izdelamo po vaši želji, je dimenzije 18 x 22 cm in debeline 5 mm.  

Blazina

 

Svoj ali prijateljev bivalni prostor lahko popestrite z blazino z izbranim motivom. Blazina, ki jo potiskamo z vašo želeno barvno oz. črno-belo fotografijo, je dimenzije 37 x 37 cm in je izdelana iz 100 % poliestra. Največja dimenzija fotografije je A4 format.

Blazina srček

 

Svoj ali prijateljev bivalni prostor lahko popestrite z blazino z izbranim motivom. Blazina v obliki srčka, ki jo potiskamo z vašo želeno barvno oz. črno-belo fotografijo, je dimenzije 38 x 38 cm in je izdelana iz 100 % poliestra. 

Sestavljanka

 

Večno veselje ob sestavljanju za vse generacije.
Sestavljanko z vašim izbranim motivom izdelamo v velikosti 30 x 40 cm, pri čemer vsebuje 120 koščkov. Sestavljanka je pakirana v škatlici, s priloženo fotografijo.

Koledar

Najlepši koledar je tisti, pri katerem lahko sami izberete motive in fotografije, ki vas potem razveseljujejo celo leto.
V naši poslovalnici lahko izbirate med različnimi motivi enolistnih koledarjev, po vaši želji pa vam izdelamo tudi 12 - listni stenski koledar. Koledar je velikosti 25x38 cm in je izdelan na fotografskem papirju.